Slide 1

Laadukkaat nosto-ovet

Bestdoor Finland Oy myy, asentaa, huoltaa ja kuljettaa edustamiamme nosto-ovia ja oviautomatiikkaa sekä niihin tarvikkeita. Yritys on toiminut jo vuodesta 2001 alkaen ja toimittamiamme nosto-ovia löytyy ympäri Suomea.

Edustamamme merkit:

  • Bestdoor nosto-ovet,
  • Doorhan nosto-ovet,
  • Doorhan ovenavaajat ja
  • Lift-Master ovenavaajat

Bestdoor nosto-ovet valmistetaan haluamillasi mitoilla ja väreillä. Bestdoor nosto-ovet ovat uretaanieristeisiä lämpöovia (lamellin vahvuus 40 mm), joissa käytetään aina teollisuusoven osia ts. kunnon kumitiivisteet, jämäkät kiskot ja helat, laakeroidut nailonrullat, vähintään 2 vääntöjousta, sormisuojaus jne. hyvät suomenkieliset asennusohjeet myös itseasentajalle.

Doorhan nosto-ovet toimitamme standardimitoin tai asiakkaan haluamilla mitoilla, pintamateriaalein ja värein. Standardimittaiset ovet ovat puusyykuviopintaisia, 26 cm välein vaakauritettuja paneeleja ja ovissa aina 2 vääntöjousta (ei vietereitä). Ovet ovat laadukkaat ja näyttävän näköisiä, joita ei näe joka talossa. Standardimittaiset ovet ovat varsin edullisia ja niistä osan saat suoraan varastosta heti toimituksena.

Tutustu oheisiin sivuihin ja ota yhteyttä, niin ehdotamme sinulle Bestdoor nosto-oviratkaisun. Bestdoor Finland Oy toimittaa nosto-ovia ja oviautomatiikkaa koko Suomen alueelle ilman välikäsiä asiakkaalle asennettavaksi tai valmiiksi asennettuna.

TERVETULOA BESTDOORIN KOTISIVUILLE!

 

Yhteystiedot

Bestdoor Finland Oy

PUH. 040 5168 654
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.